Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz nagygabor679 #3015 üzenetére

    Hello!

    Nem vagyok benne 100% biztos de nekem úgy tűnik: egy elem , egy anyag koncepció van alapból az autocadben legalábbis a sima autocadben biztos a 3d studioban már biztos lehet minden oldalt külön textúrázni, vagy az architectural desktopban. Az utolsó miatt gondolom, hogy lehet megoldása a lapok külön színezésének / skinelésének az autocadben, de hogyan arra nem jöttem rá 1 óra próbálkozás után sem :( Igazából a tulajdonság ablakban is csak 3 lehetőség van az anyag megadására: blokk, fólia, globális.

    Az megoldás lehet, de nem próbáltam, ha a külön lapokat blokkba foglalod nem tudom, ebben az esetben mi lesz az anyag vagy más tulajdonságokkal. Bár az biztos így nem lesznek automatikusan geometria adataid a "téglatestről" hiszen az 6 lap csoportja :( lásd. alább hogyan lehetnek.

    A lista készítés jó kérdés van adat kiemelési funkció ami a meghatározott elemekről adatokat tud txt fileba menteni de, hogy ebben az esetben lehet-e az objektumokról meglévő adatokból ilyet csinálni nem tudom. Én anno blokkokból csináltam ilyet, vagyis ha 6 lapból külön skinelve csinálsz egy "téglatest blokkot" és beírod egy attribútumba a neked kellő infokat, akkor elképzelhető, hogy tudsz ilyet csinálni.

    [ Szerkesztve ]

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák