Új hozzászólás Aktív témák

  • total90

    veterán

    Adott egy gép:
    Asrock G41MH/USB3
    4GB DDR RAM
    500GB HDD

    Telepítve lett rá 64 bites Win 7 Pro, majd egy ideig ment és elszállt a VGA róla és bele lett rakva egy nVidia Quadro FX1500. Ezzel ment is, nem volt gond.

    Később be lett rakva egy TV3301-es kártya, amire kamerákat lehet rákötni (végül is a gép arra lenne szánva, hogy egy bekamerázott házat vételezzen...), de ehhez a program 64 biten nem volt hajlandó elindulni.
    A cég fórumán írták is, hogy 64 biten szarás van, 32 bit a tuti.
    Ok, 32 bites rendszer fel, kártya működik, kamerák működnek... és akartam volna a többi drivert telepíteni, akkor jöttek a gondok.
    A gyári Asrock Driver lemezen található LAN driver nem működteti a portot (mert fura mód alapból sem megy, pedig amikor először tettem rá 64 bites Win7-et, akkor nem is kellett). A másik, hogy szintén a gyári lemezről nem aktiválja az integrált hangkártyát a driver.
    Na mondom anyád, leszedem az Asrock oldaláról a legújabbakat. Azokkal sem ment :W
    Utána a Realtek oldaláról a LAN driver jó lett, de a HD Audio driver szintén nem.
    Az alaplapon ír AC97-es csatlakozási pontot is, holott specifikációban csak HDA van, de bepróbáltam AC97-el is, de semmi :(((
    Utána most próba képen 32 és 64 bites rendszer is lett rátelepítve már és semmi, egyikre sem megy fel semmilyen hangkártya driver és a LAN driver csak 32 biten működik.
    BIOS reset is volt, másik HDD, de mindig ugyanoda jukadok ki, hogy nincs hang, de az eszközkezelőben meg azt írja mindig, hogy van. Ha onnét törlöm, telepítek egy másikat, úraindítás után akkor is az előzőt írja.
    A Windows is eredeti dobozos cucc, szóval nincs szó gány rendszerről és már nem kicsit idegesít ez a szar :W

    Ötlet valakinek?

    Ha nincs jó, ló a szamár is.

Új hozzászólás Aktív témák