Új hozzászólás Aktív témák

  • .DLL

    veterán

    válasz #46053760 #6136 üzenetére

    Leginkább olyan funkcionalitás kellene csak, mint a Google Maps, csak offline-ban, mert nincs mobilnetem. XY utca hol van, mihez csatlakozik, merre kell oda menni, csak megnézni nagyjából aztán az útvonal már összeáll a fejemben. Persze a navigáció sem rossz, de ritkán kell.
    Mivel nincs mobilnetem ezért gondolom érezni, hogy csóró vagyok :D tehát ingyenes alkalmazás. Otthon WiFin letölteném a térképadatokat, és nettől függetlenül út közben bármikor rá tudjak nézni, hogy hol is járok, kb. ennyi lenne az igény. :) Mindezt persze jó sebességgel, szaggatás nélkül. Redmi 2 Pro előtt ZTE Blade-em volt, nagyon szerettem, de egy térkép már kifektette az egymagos procit, nagyon szaggatott... Redmi persze bőven erősebb, de tudom, hogy nem csak a nyers erő számít, hanem az optimalizáltság és hatásfok is, ezért kell a jól megírt program.

    Egyébként nem tudom jó helyen tettem-e fel a kérdést, van Mobilalkalmazások alfórum, azon belül is többféle topik, (GPS-es, navigációs progiknak, általános androidos alkalmazás topik, stb.) Ez nagyjából bármelyikbe beleillene, jelen topikot is beleértve.

    [ Szerkesztve ]

    (P.H.)

Új hozzászólás Aktív témák