Új hozzászólás Aktív témák

  • gmx9

    aktív tag

    válasz joysefke #27029 üzenetére

    Csapattól függ, nem lehet ezt szabályozni. Vannak gyengébb képességű játékosok, vagy akik csak most ismerkednek vele, a másik fél meg erősebb. A csalókat szerencsével tudod elkerülni, utána meg reportolni és bízni abban, hogy csinálnak majd vele valamit. Mindenesetre vannak pályák (pl. a Metro), ahol fokozottan szoktak csalók tanyázni.

    Vannak szerverek, amik próbálnak kiegyenlített csapatokat csinálni, de nem igazán hasznosak. Egyébként az ingyenesség előtt volt katasztrófa az egész, igazából arról szólt, hogy éppen melyik csapat alázza szét a másikat. Teljesen alap lett a base rape is. Akkor a normális az volt, ha 800 vagy 700-0-ra kihúzta az adott csapat valahogy, de nem volt ritka az 1000-0-s eredmény sem.

    Visszatérve a srácra, vannak akik kimaxoltak mindent és új profilt csináltak kihasználva az ingyenességet, ezért vannak erős újoncok is. Ettől függetlenül nekem a 128-1 sok, még ha sokan eszetlenül is futkorásznak és könnyen leszedik őket. De nem voltam ott, nem tudom hogy szedte össze vagy miket csinált.

    - Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!

Új hozzászólás Aktív témák