Aktív témák

  • csaba951

    veterán

    válasz #59070464 #10384 üzenetére

    >Tudom esetleg deaktiválni a kódot? Mert akkor eladnám darabját mondjuk 2-2.5k
    >körül és vennék egy Premiumot.

    Nem, nem tudod deaktiválni. Az már "örökre" az accoountodon marad.

    >Kár, hogy ezt nem mondták, mikor a Back to K.-t elhoztam...

    Az eladó nem hibázott. Akkor még pont nem lehetett tudni, hogy lesz ez a premium. Azt meg pláne nem, hogy mi lesz benne. Ez csak közvetlenül a CQ megjelenése előtt derült ki.

    Sajnos tényleg sikerült összehoznod a legrosszabb kombinációt. A premium ára direkt úgy van megszabva, hogy csak akkor jársz jól anyagilag, ha az 5 kiegészítőből csak 1-et veszel meg. Már 2 kiegészítő megvásárlásával is annyiba kerül (vagy csak 1000-1500 Ft-al olcsóbb) mintha rögtön a premiumot vetted volna meg.

    Most választhatsz, hogy megveszed továbbra is az összes kiegészítőt, annyiért amennyiért az elején az Origin Shopban megkaphattad volna a premiumot euróban. Persze így nem részesülsz majd a premium előnyeiben (ha számít neked a havi 1 db dupla XP-s hétvége, meg az 5 db csata statisztika mentése, meg az ingyen kés, meg hogy rögtön az oldalon meg tudod majd nézni az elsők között az kiegészítők videóit, meg a statisztika egy részét is lehet nullázni).

    Vagy veszel egy olcsó premiumot pl. innen. Most már ráérsz megvenni, szeptemberben jön csak az újjab kiegészítő, az Armored Kill.

Aktív témák