Aktív témák

  • LW

    őstag

    Üdv, megvásároltam a játékot.
    Első benyomás: >&>đCENSORED@#&#&@ asdasdasdasd

    1. A kedvencem, hogy origin benyal egy gigabyte ramot (ne kérdezzétek hogy).
    2. Rendben, hogy böngészővel keresünk szervert, végül is, mert amíg sorban állsz tudod csinálni dolgod, de (függ, hogy milyen böngészőt használsz) Firefox sem a memóriagazdálkodásáról híres.
    3. Animációk. Hát ez... Annyira szép és modern meg jó lett, hogy gyakorlatilag használhatatlan a karaktered. Felkelni, leülni, fegyvert váltani, stb olyan sokáig tart, hogy közelharcra esélyed sincs, <3 <3 Kemperek, nagyon kedvez nekik a játék.
    4. Járművek sok 'tard boy fut a játék elején, szétlövi az előtte lévő repülőt, hogy megkapja a hátsót és örül a düddő fejének. - Nagy pálya, Conquest, hajrá, hódítsunk. Megyünk a kis Buggyval, kiszállunk, sétálunk tovább, óóó ott a pont, BOOM egy tank beléddurrantott. Semmi gond, tegyük meg újra a 2 perces utat. Sooo Exciting!!!
    5. Irányítás valami förtelem, animációk miatt gyalogosan minden lassú, a járművek irányítása is bőőven hagy maga után kívánni valót, nem egy buggy szimulátor ez a játék, de kb 3 sebesség van. Előre-0-Hátra
    6. Medic. Imádom ezt is. Meghalok egy konténerbe, mert egy hárőm fős kis squaddal tűzharcba keveredtem, jön a teammate feléleszt gyorsan. Igaz ő is meghal, végnézem az animációt ugyancsak. Felimádkozza magát, hopp megint fekszünk.
    szerk: 7. Majd' elfelejtettem. Használhatatlanság: A túlzott effektek mocsok a kamerán, napsütés, stb. Imádni való.

    Frissek az élmények, annyi jött ki belőlem. Trollkodok, mert csalódtam.
    Cimborámmal BF3azok a nyáron és továbbadok rajta.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák