Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz sixpak #13735 üzenetére

    Menj metrós szeróra...ott valamelyik oldalra van beszorulás 1000+ ticketnél,és akkor már könnyű sniperezni,és mivel az ellennél is lesz bőven sniper,csak valami jó és nem feltűnő pontot kell keresni.
    Másik megoldás,hogy beteszel félautomata snipert,és akár szintén itt metrón,de talám még inkább rushon valamelyik mapon az m-com körül garázdálkodsz némi kemppel tarkítva.
    Ha tényleg meg akarod csinálni,talán a félauto snipert,pl.QBB-95-öt javaslom Metrón,a folyosókon a sarkoknál lövöldözgetve robbanószermentes szerón elég jól ellehetsz.
    A távcsövet amúgy le lehet szedni/ha ölsz,lesz más célzó is a puskákra,csak arra figyelj,hogy hogyha nem megy a távcsöves,akkor se cserélgesd a fegyót,hanem 1 félauto és 1 manuál fegyvert favorizálj,mert akkor azokhoz legalább jönnek a kiegek.
    Ha pedig a recon kasztra nincs még nagyon cuccod,fegyók megnyitva,akkor fogd a T-UGS-t,tedd le jó helyre,állíts be fegyónak valami shotgunt,mellé a mobil spawn,és már menni is fog a kaszt felfelé...nem muszáj sniperkedni.Shotival ráadásul ha jól mozogsz,elég jól el lehet lenni,nekem csak az MK3A1-gyel 1400 killem van...de a pumpás shotik is jók,mert erősek,5m-en belül ha valakit elkapsz,fekszik.Talán Noshar Canals TDM a legjobb ilyenre,ott a konténerek között sok killt lehet csinálni shotival,csak ne tartózkodj nyíltabb helyeken.

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák