Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz KAMELOT #23206 üzenetére

    Szia!

    Természetesen magánvélemény: én mindig a saját témakörben vizsgálok mindent. Van ugye a BF3. Véleményem szerint a legkiforrottabb minden téren, legyen szó grafikáról, hangokról, mozgáskombinációkról, járműhasználatról, vagy éppen plusz grafikai effektekről.
    (a gyerekes gombnyomós részeket most hagyjuk, eleget mérgelődtem már itt emiatt, persze a single részben...) Mi ilyenkor a hasonlítás? Például MOH, COD MW3. Hogy többet ne is említsünk. Crysis 2 talán kivétel, grafikában nálam első, harcban szintén, a multija meg fergeteges, és bár FPS, de nem a hagyományos értelemben vett háborús cuccos! A SOF 3 sem volt kutya anno (bár egy szimpla lövölde, idegesítő és abnormális főellenfelekkel), de a játékélménye, hát mit mondjak, eléggé alul művelt volt...és nem lehet a mai játékokhoz hasonlítani, főleg azért, mert akkor az akkori hardverhez fejlesztettek igazán, ma meg a maihoz.
    Nekem a MOH, a SOF3, a BF3 eredetiben ott figyel a gépen, megnéztem mindegyiket, elhiheted, és hát messze a BF3 a nyerő a hármasból. (bár a MOH sem kutya, szerintem méltatlanul nem lett oly sikeres, mint kellett volna...)

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Aktív témák