Aktív témák

  • megint én

    őstag

    (#25646) sixpak
    És mások akiket még érdekel...
    SZAR A GAME!
    Miért is?

    Kezdjük a szemmel láthatóbb dolgoknál.
    Hitbox - Hát valami siralmas, igaz a Bétánál sokkal jobb, de rengetegszer van, hogy már a fal mögött vagyok, és kapom de a leg dúrvább példa épp nemrég történt, amikor nosaron lőttel rám, és beugrottam a vízbe, mert nem volt fedezék, és már benne is voltam, ami olyan 6-8 méter zuhanás és beadta az ellenfélnek, hogy megölt M416al és killcamnból láttam, hogy a vonatoknál volt. Szóval olyan 1.5 sec késéssel lőtte el a hitboxomat!!!
    Veszett szerverlaggok Van amikor iszonyat laggolnak a szerverek, és ez órákig nem múlik. Fps fixen 100 fölött, és meg-meg akad, de nem csak nekem, hanem TSen mindenkinek egyszerre szóval tuti szerverlagg.
    Alkalmatlan warra Én olyan 8 éven keresztül űztem versenyszerűen a cs-t. Onnan átjőve, el kellett hogy szörnyedjünk (mert többen jöttünk). Az a teljesen üres háttér, meg amikor van olyan fegyver ami tiltva van, meg nincs TV, meg semmilyen rögzítési lehetőség, meg warmod a szerverekre. OMG. De nem hogy javítanák, ezt még megfűszerezték egy kis B2Kval, ahol a mapok olyan inbalancedek, h szavakat nem találok. És az ígéretekkel ellentétben nem rakták bele a TV lehetőséget, mondván, hogy túl nehéz... Namost ha jobban megfigyelitek, amikor leélednétek rányomtok a csapattársotokra, és ha nem nyomtok deploy gombra akkor végig őt látjátok. Ráadásul killcamból is dettó. Akkor mi a nehéz? :U :U :U Olyan dolgokat vesznek ki a játékból, amik már rég beváltak más játékokban, főleg, hogy az előző BFekben benne is volt. MIÉÉÉRT???
    :W
    :W
    :W
    :W

Aktív témák