Aktív témák

  • maskimx

    őstag

    válasz sixpak #4308 üzenetére

    Nem igazán értem a kérdést. Ha arra utalsz, hogy a magas ping miatt nehezebb a játék akkor igazad van. Örülök ha összejön az 1-es k/d :)
    Viszont a csapatjáték és a közösség hangulata kárpótol érte. Ide nem ilyen tizenéves kis csírák járnak, akiknek a stat a legfontosabb, hanem felnőtt emberek, akik a fair playt, a sportszerűséget és a tiszteletet tartják szem előtt.

    A három alapszabály, amire az egész közösség épül:

    1) Create an environment conducive for mature gamers to enjoy the games they play without the everyday interference from the less-than-mature gamers.

    2) Create an environment where there was mutual respect for your fellow gamers and where all members would be working together to advance the enjoyment of their hobby.

    3) Support game play in a near-simulation environment. Where the focus of play would not be solely on doing what it takes to win, but doing so utilizing real-world combat strategy and tactics rather than leveraging exploits provided to players by the design of the game engine, regardless of the level of advantage, if any, it gives over the opposing team.

    Gyakran szerveznek 32v32 warokat, rendes commanderrel, kommunikációval és előre kitalált taktikával. Vannak ezen kívül password night-ok, amikor a szerver le van jelszavazva és különböző speciális beállítások mennek. Gyakran inf only, néha HC, de volt már olyan is, ahol csak az alap fegyvereket lehetett használni kiegészítők nélkül, BF2-es módra.
    Van egy ún. TeamSync plugin is a szerveren, ami automatikusan egy TS szobába rakja az egy squadba lévőket. Így csak teamspeak kell és olyan, mintha lenne beépített squad voip.

    Nekem ez az élmény megér annyit, hogy néha a magas pingem miatt halok meg. :)
    Persze nem csak itt játszom de ha megtehetem, hogy fennmaradok éjszaka akkor biztos beugrok pár körre.

    Ha érdekel ez a fajta hozzáállás az online játékokhoz és tudsz is angolul, akkor az aláírásomban lévő linken találsz bővebb információt.

    www.tacticalgamer.com

Aktív témák