Aktív témák

  • SipiBcs

    őstag

    válasz fogirobi #8040 üzenetére

    - Szerintem meg hiába van egy csúcskategóriás GPU-d ha mellette nem a megfelelő tudású lap és proci van. Nem hozza azt az értéket amit kifizettél érte. Ettől a pillanattól számítva vagy a lap és proci gagyi vagy kidobott pénz volt a GPU.

    Az hogy többen nem értünk meg, úgy gondolom, hogy nem az olvasó hibája. Miután MOST nem tudja megvenni álmai videó kártyáját, csak néhány hónap múlva, így ne a most vásárolt vagy használt kártyához ajánljunk alsó kategóriás olcsó lapot. Véleményem szerint igenis van létjogosultsága a Z77-es extreme 4-nek szemben a nulla tudású H61-el szemben. Pláne ha a továbbiakban vesz egy komolyabb processzort azonos socket-el.

    Azt jól látod, hogy MOST nem a laptól lesz szebb a BF3, viszont én a szavaimból azt olvastam ki, hogy szeretne elindulni és néhány hónap alatt fejleszteni. Tehát ha így gondolkozik, akkor ne butuska lapot ajánljunk.

    Kihangsúlyozom a véleményemet írom le: úgy sejtem, hogy az 560 Ti mellé soványka egy SB2300. Saját tapasztalatom, hogy a HD5870-nel is volt fps emelkedésem a 2500K alapórajele és a húzott 4,2 GHz-hez képest. Az 560 Ti pedig ha jól sejtem, akkor erősebb kártya. Tehát a kisebb órajel, cash és a tuningolhatatlanság miatt szerintem nem adja le a videó kártya a maximális képességét.

    "Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"

Aktív témák