Aktív témák

  • bkgb

    csendes tag

    Sziasztok!
    Egy Blue mobil számhordozással kapcsolatos anomáliáról szeretnék beszámolni. Nos apunak szerettük volna "bluesítani" a T-mobil-os Domino számát. Múlt hét hétfőn el is küldtük a márkaváltási kérelmet e-mailben, a héten hétfőn délután meg is hozta a futár a simet. Tegnap délután telefonált egy hölgy a Blue mobiltól, hogy megtörténhet-e a számhordozás. Apu beleegyezett, a hölgy azt mondta, hogy a régi (T-mobilos) sim törlődik és az új Blue mobilos sim pedig egy maximum fél órán belül használható lesz. Ki is vettük a régi simet és betettük az újat, de azóta is használhatatlan, a szám nem elérhető, pontosabban ha felhívjuk azt mondják be: Ezen a számon előfizető nem kapcsolható. Tegnap azóta háromszor hívtam a Blue mobil ügyfélszolgálatot (még szerencse, hogy én Blue-s vagyok, így nekem ingyenes), de először 10 perc várakozás után megszakadt a vonal. Újrahívtam, majd egy másik ügyintéző hölgyhöz kerülve újra előadtam a történetet, azt mondta utánanéz, aztán kb 10 perc után annyit közölt legyünk türelemmel, majd fognak jelentkezni a kollégái. De mondtam, hogy amíg a számot nem aktiválják a kártyán nehezen tudnak jelentkezni, mivel nem elérhető. De ő csak erősködött, hogy majd jelentkeznek kollégái, addig legyünk türelmesek. Végül este fél 10-kor újra felhívtam őket, hogy akkor mikor lesz már esedékes a sim kártya aktiválása, persze ekkor egy harmadik ügyintéző hölgyhöz kerültem, újabb 10 perc várakozás, mondván utánanéz a dolgoknak. Végül annyit közölt, hogy a panaszomat írásban rögzítette, ezáltam remélhetőleg felgyorsul az aktiválási folyamat. Ami jelentem eddig a pillanatig sem történt meg.
    Egy kérdés: nem úgy van, hogy maximum négy órán belül meg kellene történnie a számhordozásnak? Mert ez tegnap délután 4 óta már bővel eltelt. Igaz ma még nem hívtam őket, de ha délig nem törtnik semmi, újra hívom.
    (Ja ezt csak zárójelben jegyzem meg, a telefon amiben használva lenne, egy teljesen hálózatfüggetlen készülék, tehát ez nem kizáró ok, sose volt Se T-s, se Vodá-s, se Telenoros.)

Aktív témák