Új hozzászólás Aktív témák

  • tildy

    nagyúr

    válasz student #1031 üzenetére

    Hasonló véleményű egyének miatt voltam eddig hátrányban a szakmámban (informatika) :U Ne az alapján ítéljenek már meg , hogy nő vagyok, hanem az alapján, mit tudok letenni az asztalra.
    Ugyebár ott 300ból 10 csaj volt a kezdetekkor. Egyébként már vagyok elég nagy a villmérnöki csak bebiztosítás ''nehezebb'' napokra. Pl. kicsit idősebb koromban lehet szívesen elmennék elektró-számtech tanárnak a Liskába (Erősáramú szakközép, Jászberény)

    Azért nem vagyok képben, mert nálunk infón kicsit másképp volt. Ott modulválasztás volt csak, én ott mobilinfón végeztem. Jahm, egy teljes évemet fogadtéák be, illetve a 2. éves tárgyak közül is jó párat, pl. fizikát, méréstechnikát (ez utóbbit nem volt nehéz, MErsichné tartotta nekünk infón is :DDD ).
    Meg úgy egészében nem igazán tiszta nekem ez a kredites dolog, sosem számoltam mennyit számoltak be (de talán 33at?:F ) , én infósként még nem abban a rendszerben tanultam. Szóval én tárgyankénti bezsámítást figyeltem, nem a krediteseket.

    Levelezőn jobb az arány: 30-an voltunk 3.ban, akkor ketten voltunk csajok:)

    [Szerkesztve]

    "Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

Új hozzászólás Aktív témák