Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz Tomics #1273 üzenetére

    Első félévben tanköri órarendet kapsz, nem kell felvenni a tárgyaidat, mindent elintéznek helyetted.
    Vizsga matekból mindenkinél egységes, amit Baroti állít össze. Egy a lényeg, ha Farkas jön be vizsgáztatni, vessél keresztet. Általában zavarja a népet, beszél, viccet mesél, ha látja, hogy lefele nézel, puska gyanúval oda megy hozzád, felemelteti a papírjaidat, kiürítteti a zsebeid. Velem 2x csinálta meg, úgy hogy nem puskáztam, csak azt hitte. Utána végig figyel, és b@sztat.

    Digit egyértelműen Kopjákhoz. Óbuda legjobb fej tanára. Aki hozzá kerül, többé nem akar Energetikás lenni.

    Kandón vizsga 0 tudással? Eh, arra érdemesebb be se menni, úgysem sikerül. Nem véletlen, hogy felvesznek 4-500 embert, és 20-30 végez/év/szakirány, ami kb 90 embert jelent.

    Könyvekért érdemes megrohamozni a könyvtárakat. Egyrészt olcsóbb, sokszor nincs meg/elfogyott a jegyzetboltban ami kellhet. Illetve kölcsön kérni felsőbb évesektől. Villany, és Elektro könyvek örök érvényűek, azokat mindenképpen érdemes megvenni, mert azt az ember évekig fogja még lapozgatni.

    Felesleges átnézni a matekot. Nem sok köze lesz hozzá, max akkor ha erős gimiből jöttél, és tanítottak komplex számokat, 3D vektorgeometriát, mátrixokat, integrálást, deriválást.
    Egy a lényeg, első naptól tanulni kell, de gyakorolni, az aznapi példákat otthon is megcsinálni. Vektorok, mátrixok, komplex számok mind olyan terület, ahol sokat kell számolni, gyorsan, és fejben.

    [ Szerkesztve ]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák