Új hozzászólás Aktív témák

  • Studiossrác

    aktív tag

    válasz buherton #2336 üzenetére

    Szerintem nem nehéz a mérés1.

    Igaz nekem majdnem meglett a megajánlott egyből is. Nem szöveg valami fél ponton múlott... ráadásul vitatható volt, mivel azt írtam le ami a dián volt, csak nem olyan szép volt a megfogalmazása...utána mérés kettőn figyeltem már erre.... amit ráírsz arra a lapra az legyen irodalmi stílusú...az kell nekik :C . Meg is lett a megajánlott kettőből :C Viszont akkor abban egyetértünk, hogy mérés2 hatszor könnyebb mint az egy!

    Fentiekből következik, hogy nagyon sok pontot vittem a mérés1 vizsgára, régen volt már, de ha jól emlékszem a vizsgán mindössze 28% kellett a ketteshez a sok hozott pont miatt.... amúgy a 2 nap szerintem is kevés(de azért egy kettesre elegendő), gyengére sikerült a vizsgám, épphogy meglett az elégséges szint(nem a 28%, hanem a "normális" kettes), de azért 1 jegyet dobott a sok hozott pont.....
    Szerintem a vizsga jóval nehezebb mint a zh, de azért 3-4 nap tanulással szerintem sima liba a jó jegy is......akár minimális hozott ponttal is!

    Nekem anno azt tanácsolta valaki, hogy nyissak ki 1 füzetet egyik oldalra rajzoljam fel a blokkvázlatot, másik oldalra írjam mellé a működését... és ezt az összes blokkvázlattal süssem el egészen addig amíg álmomból felkeltve is megy! Erre 2 nap bőven elég, ha ez megvan és van 1 kis mérésen szerzett tapasztalat, nagyon nem horror a vizsga!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák