Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibique

    újonc

    Sziasztok!
    Végzős debreceni diák vagyok(Mechwartos) és gondolkodom rajta, hogy első helyre jelöljem be az óe mérnök infó szakát februárban, de lenne pár kérdésem, hogy biztosra menjek :)
    1, Debreceni révén egyáltalán nem ismerem Budapestet, melyik kolit érdemes választanom? (olvastam hogy több koli is tartozik a óe-hez)

    2, Van-e lehetőség arra az egyetemen, hogy 2 passzív félévet kérjek rögtök felvétel után?
    (ennek oka összetett, röviden, hogy elvégzek még egy Cisco képzést 1évbe tömörítve, és ha utána jelentkeznék egyetemre akkor kitudja hogy variálják meg a felvételi rendszert..hallottam olyat hogy 2 emelt szintű kell majd -.- szóval ez csak halasztással kivitelezhető)

    3, közösségi élet terén milyenre számíthatok kb? Kérdezem ezt azért mivel csak nem olyan könnyű elmenni debrecenből egy idegen helyre, amikor itt van kiépítve minden kapcsolatom, itt van egy csomó barát..stb bár beilleszkedéssel meg hasonló dolgokkal nincs gáz, DÖK elnök vagyok suliban, csak azért mégis mire számoljak? Olvasgattam a kolik honlapján, hogy miket biztosítanak, de nyilván ez is más diák szemszögből :)

    4, És végül mi a különbség a BME és a ÓE között? Hallottam már itt is eltérő véleményeket, konkrétan az érdekelne hogy ti véleményetek szerint miben jobb az óe.

    Válaszokat előre is köszönöm!

    Kovács Tibi

Új hozzászólás Aktív témák