Új hozzászólás Aktív témák

  • Balint133

    aktív tag

    Sziasztok, remelem latogatja vki a topikot :)

    Nagy problemam van, remelem valaki tud tanacsot adni. Roviden valami ilyesmi a helyzet:
    Magan elet beli okok miatt sajnos a februari jelentkezesi lapot nem toltottem ki (ugy volt, hogy nem lesz ra szukseg). Sajnos valtozott ahelyzet es ugy nez ki muszaj elmennem egyetemre. (Obudai egyetem mernok informatika szakot neztem ki magamnak)

    Mivel a jelentkezesi hatarido cirka fel eve lejart lassan, ezert gondolom sajnos semmifele kerelemmel nem lehetne meggyozni az egyetemet, hogy fogadjon el egy jelentkezest :( ha megis kerem feltetlenul irjatok le.

    Szoval panikba estem es utananeztem es letezik olyan, hogy potfelveteli. Ezzel csak az a baj, hogy a jobb egyetemek (OE, BME..s.tb) a Mernok Info szakot nem hirdetik meg potfelvetelire. :( Viszont ilyen kisebb gagyi egyetemek hirdetnek mernok info szakot, koltsegteritesesen persze.

    Tehat a cel:
    -Nappali tagozaton
    -Allamailag Finanszirozott formaban
    -Mernok Info szak

    Valami ilyesmit gondoltam ki erre:
    Jelentkezek a potfelvetelin (az elmult 2 evben mindkedszer meghirdette a szoban forgo egyetem potfelvetelire a szakot) elmegyek megcsinalom az elso ket felevemet lehetoseg szerint minel jobban. Majd beadom februarban a jelentkezesemet mostmar allamilag tamogatott formaban a Mernok Info szakra. (Felreertes ne essek, nem vagyok rossz tanulo de jo se :P a tavalyi ponthatarokhoz kepest bo 50 ponttal tobbem van).

    Kerdes:
    Ha felvesznek ilyen formaban az uj (OE) egyetemre akkor az elvegzett ket felev kreditpontjait be lehet szamittatni, szoval nem a nullarol kezdem ujra a tanulmanyaimat, hanem folyatom ott ahol abbahagytam? :S

    Nagyon halas lennek ha valaki tudna nekem segiteni/tanacsot adni.

    Két küklopsz négy szem közt!!

Új hozzászólás Aktív témák