Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    Letiltottak vizsgajelentkezésről ebben a félévben, csak mert a dékán nem képes levélre válaszolni és aki az oktatási ügyekért felel a NIK-en (Dr. Molnár András), ő is csak hónapok alatt képes válaszolni a levélre. Másfél hónapja írta, hogy a lehető leghamarabb kivizsgálja az ügyemet, másfél hete írtam neki egy emlékeztetőt, megkérdeztem, hogy mikorra várható a válasz, de azóta semmi sem történt.

    A történet elejét már korábban leírtam ide a topikba, a lényeg, hogy az egyik tárgyból még előző félévben nem tudtam elmenni vizsgázni, mert kis létszámban, hülyén voltak meghirdetve a vizsgák, de a lényeg, hogy nem a TVSZ-nek megfelelően. Emiatt írtam kérelmet még júniusban, nyáron, hogy engedjék el a 3. tárgyfelvételem díját, vagy töröljék az akkori, 2. tárgyfelvételemet.

    Összességében azt akarom csak leírni, hogy milyen iszonyat lassan mennek itt a dolgok az egyetemen (de sajnos máshol is), ilyenkor mindig megfogalmazódik bennem, hogy érdemes folytatni, munka mellett erre pazarolni a szabadidőmet, erőforrásomat? Ez még nem is egy bonyolult ügy, mi van, ha később is lesznek hasonló kérdéses eseteim, akkor is fél évet kellene várnom mire történik valami? Bezzeg, ha két héten belül nem fizetem be a pótdíjakat akkor jön a vizsgaletiltás, vagy az újabb befizetni való. Lehet abbahagyom a niket, még gondolkozok rajta, könyvekből is meg lehet tanulni iskola nélkül azt a tudást, amiért ide jöttem.

    Jövő héten TO-t felhívom, vagy megpróbálom Dr. Molnár Andrást felhívni, hátha sikerül beszélni vele, de ezek után a dékánnal szeretnék inkább személyesen beszélgetni, kérdőre vonni az ügyintézések lassúságával kapcsolatban, illetve, hogy minek volt megadva a hivatalos email címe, ha úgy sem nézi vagy válaszol rájuk.

    Ezt most muszáj volt leírnom, egy kicsit könnyítenem magamon a hétvégére.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák