Új hozzászólás Aktív témák

  • buherton

    őstag

    válasz CyberPunk666 #5748 üzenetére

    "meg azt is hallottam, hogy véleménye szerint a tavaszmezős villanytan nem jó semmire."

    Mert ő energetikás, ahol nagyon fontos a villanytan ;) a fogyasztók, távvezetékek modellezéséhez. Ezt mondták nálunk (a tavaszmezőn) is, hogy az óbudai villanytan erősebb az energetika miatt.

    Néztem régebben óbudais elektronikát. Rá sem ismertem, mert ott teljesen a teljesítmény elektronikára mentek rá, nálunk meg az erősítőkre, szűrőkre, oszcillátorokra, szorzókra, műszeráramkörökre és egyéb gyenge áramú kapcsolásokra feküdtek rá.

    Azt látni, hogy a két telephely más villamosmérnököt képez. Szerintem egyik sem jobb a másik, csak más a hangsúly.

    Emlékszem még a villen laborra, ahol tudták, hogy tavaszmezősök vagyunk, így a minimális szintet kellett hoznunk, viszont volt egy csoporttárs, aki villenes volt, és ő tőle jóval többet kérdeztek. De szerintem ez így van rendjén. Mindenki maradjon a saját kaptafájánál.

    "Eléggé kíváncsi vagyok, hogy mi produkál ilyet."

    A problém onnan indul, hogy ők gyakorilatilag programozásra jelentkeztek és a jó részüket teljesmértékben hidegen hagyja a hardver. Kb olyan, mint a gazdasági tárgyak a mérnöki szakokon :D .

    tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!

Új hozzászólás Aktív témák