Új hozzászólás Aktív témák

  • CyberPunk666

    senior tag

    válasz Khan13 #6499 üzenetére

    De ő bánkis lesz.

    A kandón és a bánkin van egy matek+fizika felkészítő tantárgy, amit kötelező felvenni és a tantárgy 3 kredites szabadon választható is egyben. A tantárgy kiváltható egy zhval, amiről az első alkalommal tájékoztatnak és a 3. hét környékén szokott lenni.

    A NIK-en ez másként van.
    Az eddigi anyagok és beszámolók alapján egyébként a NIK egy szinttel magasabb színvonalat képvisel, mint a többi kar az egyetemen. Nem tudom, hogy mitől alakult ki ez a nagy differencia, de például a kandón nem volt ez mindig így, az elmúlt pár évben sikerült valami miatt brutálisan levinni. A NIK az ami úgy tűnik azért megtartotta a szintet, bár tudom 2012-ben itt is eléggé átstruktúrálták a tantervet, remélem ez nem jár együtt azzal, mint ami a kandón is végbement.

    A sok szétbontott jól behatárolható tárgy helyett lettek ilyen nagy egybevont általánosak, nem tudom, hogy az anyag vagy a színvonal változott-e. Remélem nem. Én nagyrészt a kandó nagyon alacsony színvonala miatt megyek át ide BSc-re, egyébként MSc-re mennék a NIK-en...

    -------------------------------------------------------------

    Arra a matek tanfolyamra meg nehogy befizessetek, én elmentem rá mielőtt a kandót kezdtem és totál semmit sem ér az egész.

Új hozzászólás Aktív témák