Új hozzászólás Aktív témák

  • Taru

    tag

    válasz Khan13 #6599 üzenetére

    Pontatlan voltam, elnézést, de pont amiatt az eltérés miatt kérdem (hátha át kell kérnem magam, vagy nem tudom, csak Optimum számítás ilyen, másik tárgyból nincs 2 eltérő kódos ezért furcsálom).

    Feltéve, hogy ezek előadás és labor (ahogy CyberPunk666 is felvetette): Az szokványos, hogy előadás és labor egyszerre megy? Ha igen, akkor az, hogy? Megfelezik az órát vagy? Arra tudok még tippelni, hogy levelező és esti (talán közös tantárgy/időpont), úgy tudom mechán van levelező és esti is (ha jól emlékszem).

    Más: Most mentettem le az órarendet, neptunban óra 16:15-től, letöltött naptárban (outlook) 14:15-től. :F Ez normális? Gondolom ez outlook hiba (ha listát nyomtatok azon nincs 14 órás tanóra csak 16:15től mint a neptunos órarendben).

    Elméletileg TO nem tudja a 2 hiányzó tantárgy termét mivel pár napja beszéltem velük, akkor vitték fel a tárgyakat és azt írták, hogy ha lesz órarend majd feltöltik (azóta lett ez az órarend). De hát, talán lesz szerdáig, ha nem még mindig írhatok, hogy hova kéne menjek (első ilyen hiányos tantárgy csütörtökön lesz, addig még van pár nap).

    Moodlet felületről lehet bármit is letölteni, illetve diák is be léphet oda vagy csak tanár (engem folyton kidob, de a tanár szerint őt is :DDD )? Vezetés és szervezési ismeretek tanár oda tölti fel az órai anyagot, de egyenlőre onnan semmilyen infót nem tudok szerezni (más tantárgyról sem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák