Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz fefe1968 #1971 üzenetére

    Rengeteg mindenből. Szinte ordít hogy színesből rakja össze a fekete szöveget is!:
    - Az oldal nyomtatása jelentősen lassabb!
    - A betonfekete kontúrok helyett a betűk szürkések!
    - Ha közelről megnézed és jó a szemed (ha nem, fogj nagyítót vagy mikroszkópot) tisztán látható a cián, sárga, bíbor színű festékpöttyök!

    De ha egyik se győz meg, csináld a következőt:
    1.: Fogsz 1 oldal szöveget (pl. word dokumentum).
    2.: Először kinyomtatod normálban
    3.: Majd ugyan így normál beállítások mellett kinyomtatod úgy hogy bejelölöd hogy kétoldalast (de miattam nyomtathatod nagy felbontásban is mindkettőt ugyan az lesz az eredmény)
    - aztán itt nyugodtan próbálkozhatsz hogy "szürkenyomtatás", "színek nyomtatása feketével", még csak be sem kell jelölnöd hogy "automatikus" kétoldalas, csak simán "kétoldalas" is elég.
    Eredmény:Ha megszakadsz, akármit csinálsz, nem fogod tudni! kinyomtatni úgy ahogy azt rendesen kéne! (2.-es pontban írtak szerint:) ).
    És ne érdekeljen hogy csak 1 oldal szöveg van, még azt sem fogod tudni!

    Ott, hogy bepipáltad hogy "kétoldalas nyomtatás", kalap-kabát, nagy fekete tartály mintha ott se lenne!!

    És képzeld el ezt mondjuk 100 oldal word documentumnál!! És az a megkerülés, hogy először csak a páratlan oldalakat, majd megfordítod a lapokat, és a párost nyomtatod ki....szóval ez csak addig működik amíg nem kell oldalrendezéssel, egy lapon több oldalt nyomtatnod, mert akkor kénytelen vagy használni a kétoldalas opciót. :((

    Bárki, aki Canon barátunk eme remek húzására :((( :W tud megoldást, kérjük ne tartsa magába!! (ja, és IP4500-öm van, az is ilyen!!)

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák