Új hozzászólás Aktív témák

  • Ágoston

    csendes tag

    Halló halló Emberek ! :C
    IP3000-et használok, de most akadtam erre a helyre és a kérdéseim ide vágnak.
    1. Tud e valaki tapasztalattal jó szervízt, ahol IP3000-et javítanak még ? Nekem
    jó lenne valami ügyes magánember is, aki megnézné az IP3000-emet. Sajna nem merek magam belenyúlni extrán, mert a 14 dioptriám miatt utána még külön kellene fizetni a kárfelmérésért is.
    2. Évek óta használom a gépet. Kb.6000 CD-t nyomtattam vele. Ez sok ? Ha képet nyomtatok papírra, most elkezdett csíkozni, de CD-re nyomtatva ezt nem csinálja. Ott néha kihagy valamelyik szin, de programból való tisztítás után lehet vele tovább dolgozni. A baj az, hogy egyre gyakrabban kell tisztítgatni. Reménykedem, hogy nem fejhiba, mert akkor a tisztítás nem segítene rajta. Vagy mégis ? Általában mi a fej végének a csalhatatlan jele ?
    3. Most látom, hogy a kifogyott patronban a folyadékos részben mintha valami kenőcsös nyálka maradt volna az egyik sarokban. Én az ITMÉDIA-tól vettem valami 1300 Ft-ért a készletet. Tud valaki tuti tipust megbíz6ó beszerzési hellyel ?
    4. Próbáltam már fizikálisan is átmosni nyomtatási üzemmódban, ugyanis lehet kapni olyan patronkészletet, amiben csak tisztítófolyadék van. Nem hozott átütő eredmény az sem.
    5. Mondják, hogy ártanak a multiknál vett legolcsóbb papírok a nyomtatóknak. Miért ?

Új hozzászólás Aktív témák