Új hozzászólás Aktív témák

  • dyj

    csendes tag

    válasz kali #1910 üzenetére

    Köszönöm a gyors válaszokat wmati és kali kollegától!

    Elöljáróba annyit, hogy most éppen működik megint a wifis net, nincs ott a sárga felkiáltójeles háromszög a "Nincs internetkapcsolat" figyelmeztetésére

    - A wifi ugyanabban a szobában van, mint amiben a laptop, kb. fél méterre nem ment tőle a net, szóval nem ez volt a hiba oka.
    - A környéken a laptopom csak 1 másik hálózatot lát, ha megint elmenne a wifis net, akkor kipróbálom a csatornaváltásokat, de nem hiszem, hogy ez lenne az oka.
    - Természetesen ki-bekapcsolást, resetelést, még hard resetelést is kipróbáltam, semmi.

    kali írta, hogy nem feltétlenül a HGW hibája a probléma, amit el is hinnék, hiszen a többi eszköz jól működik, de más hálózatokon nem jön elő ilyen gond. Így én biztosra veszem, hogy a wifis hálókártyám és a HGW között van a probléma valahol. Hogy pontosan hol (MAC cím probléma, valahol az IP címek ütköznek, stb.) arra sajnos nem tudom a választ.

    Esetleg túl sokáig vagyok rajta egyhuzamban a hálózaton, vagy túl sokat töltenék le? Mondjuk amikor legutóbb jelentkezett a probléma akkor csak fél órája volt bekapcsolva a gépem és éppen egy online videót néztem, és előtte semmi forgalomigényeset nem csináltam.

Új hozzászólás Aktív témák