Új hozzászólás Aktív témák

  • pdw_ph

    tag

    válasz Mezcal #74040 üzenetére

    Azert azt te sem gondolod komolyan h nem kijatszhato a HW ban, ugye?
    A Valorantos, EAC, Battleeye, Faceit meg az osszes "letoltos" anticheat azert effektivebb, mert olyan extra jogosultsagokkal fut az oprendszeren, amivel megfog rengeteg olyan dolgot amit egy nem "letoltos", pl. a VAC nem es soha nem is fog tudni.

    Ezert cserebe azt az arat fizeted, hogyha valaki meghekkeli ezeket az anti-cheateket, konkretan azt csinal es azt lop el a gepeddel/rol amit akar. Lehet kevesbe paranoiasnak lenni mint en, de valaki valamikor biztos meg fogja ezt csinalni es szerintem ilyen szoftvereket engedelyezni netto idiotasag. (Foleg Valorantosra erdemes ragooglezni, az fut akarmikor bekapcsolod a geped, ellentetben a tobbi csak akkor kapcsol be ha inditod a jatekot.)

    Szerintem a Valve azert nem csinal ilyen anticheatet, mert nem akarja vallalni a felelosseget egy esetleg incidensert. Es ami talan fontosabb, hogy ok nincsenek rakenyszeritve. Az emberek mind jatekidot, mind penzt boven eleget toltenek es koltenek Valve szervereken. Ezzel ellentetben a Faceitnek versenyeznie kell az MM-el, ahogy a Riotnak is kell a CSGO ellen. Nekik nincs valasztasuk, muszaj, ugymond versenyelonyhoz jutniuk es az anticheat az egyik legnagyobbjuk.

    Sztem koncepcionalisan a VACnettel (aki nem latta a videot nezze meg, marha erdekes) jol csinalja a Valve, en abszolut egyetertek azzal hogy csak a machine learninggel lehet megallitani a cheatereket, mert ugyis mindig 1-2 lepessel elorebb lesznek a cheat fejlesztok mint az anticheat fejlesztok.
    2 dolgot nem ertek:
    1. Spinbottereket miert nem lehet automatan bannolni?
    2. Miert nincs az overwatch sokkal sokkal jobban osztonozve? En konkretan oda is elmennek hogy mielott jatszani tudsz (akar MM, akar Faceit) kotelezo legyen 1 overwatch-t megcsinalni. 5-10 perc, de ha fel-1millio ember naponta megnez egyet akkor naponta lehetne bannolni tobbtizezer kocsogot. Hamar ingyenes siman megtehetnek cserebe az ingyenessegert. Overwatch2play :)

Új hozzászólás Aktív témák