Új hozzászólás Aktív témák

  • fireman123

    őstag

    válasz Yany #1717 üzenetére

    Így jártam én is, állandó hibaüzik, kidob a szerver, nekem is keveselte a tier3-at néha (utána meg nem :) )....éjféltől 03-ig tartott mire ki tudtam cuccolni ledgerbe, pedig csak 3féle coinom van most, ...tragédia az az oldal, használhatatlan szinte normál napon is, de ha van egy pici emelkedés vagy esés, akkor teljesen KO.....
    Érdekes volt nálam is, hogy LTC kiutalásra nem fogadta el a segwites címet (vagy 20szor próbáltam és mindig "invalid LTC address"-t írt, eleinte azt hittem azért mert halott az oldal és megszakad, kidob .....de hajnal 3kor már teljesen jól működött és akkor sem fogadott el segwites LTC címet, ...a legacy címet minden alkalommal elsőre elfogadta (próbálgattam többet is, hátha csak véletlen :) ), ...és először egy próbautalást csináltam kis mennyiséggel ledgerre legacy címre, pár perc múlva meg is érkezett, ......csak ezután mertem a teljes LTC-t kiküldeni a ledgerre, ....az is megérkezett néhány perc múlva.
    A fél éjszaka ezután nyomoztam és a face-n olvastam egy októberi kommentben, hogy Bittrex is csak legacyt támogat LTC esetében. Viszont a BTC-nél egyből elfogadja a segwit címet a kraken felület.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák