Új hozzászólás Aktív témák

  • Madwe

    nagyúr

    válasz South Velen #4783 üzenetére

    Nézzük először a blokkláncot: az, hogy nincs mögötte semmi, olyan, mintha azt mondanád, hogy nincs az internet mögött semmi. Vagy mintha azt mondanád, hogy nincs pl a linux mögött semmi. Vagy a java platform mögött. Vagy az sql adatbázisok mögött. Téves, baromi sokminden alapja lehet, pl. orvoslásban, hogy egy mai cikket említsek.
    Ezek java valamilyen most fejlődő, vagy jövőbeni coin lesz, melyek ma létező, fejlődő vagy jövőbeni blokkchain platformon fognak készülni, amiből már most van jópár mint ETH, NEO, LSK stb (ahogy pl programnyelvekből is, de azon belül webes nyelvekből is, sőt 1-1 nyelven belül rengeteg framework van amit használnak...)

    Az, hogy a btc miért ennyire domináns, leginkább történelmi okai vannak, valamint nyilván a marketingje is jó. Nomeg poziciójából adódóan is erős, hiszen miután ő a domináns, az altok nagy %át vagy BTCből vagy ETHból fogják adni venni, így növelve a volume-ot.

    Ahogy az altok 99% mögött vagy nincs semmi, vagy max egy enyhén is üres igéret. Ettől függetlenül van sok valid termék, vagy startup is. Csak meg kell találni a zavarosban, ami nehéz. Talán az ilyen nagy dropok kicsit kitisztítják a képet:D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák