Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Zolien #3514 üzenetére

    Bocs, ha úgy tűnt, hogy esetleg oktatni szeretnék valakit, vagy a világnézetemet esetleg ráerőltetni valakire.

    Egyben igazad van, tényleg tömény szopás volt a Linuxozás számomra korábban, valamikor 2007-ben kezdtem, két-három éven át Ubuntuval. Jöttek gondok, mint pl. nem kapott a hálókari dhcp-t, ha acpi beállítás nem stimmelt a pci buszon, meg pl. hogy nem lehet 800*600 fölé állítani a monitort, mert az edid-t nem tudja kiolvasni, meg még egy rakás ilyen dolog...

    Nekem a koncepcióval van bajom. Van egy rakás parancs, amit fejből kellene lökni, mert ha nincs google kéznél, akkor cseszhetem a terminált, mert pl.még ha nagyjából emlékszem is a parancsokra, a szintaxissal tuti megszívom.

    Ellenben felsőbbrendűnek nem érzem magam. Némi jóleső érzés ott van, mikor pl. megforgatom az asztalkockát, és wines kolléga csak néz, de nem hiszem, hogy ez felsőbbrendűség lenne.

    Amúgy annyira sokat nem nyavalyogtam szerintem, amit pl az utolsó 1-2 oldalon beszélgettünk, az nem az én világnézetem, hanem amit tanítottak. Amire gondolsz, az már jó pár nappal korábban volt.

    A hype-ot meg nem követem, szóval ha valami nézetem éppen egybeesik az aktuális hype-al, az egy dolog. Lehet, hogy nem véletlen, és esetleg valamennyire közösségi igény.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák