Új hozzászólás Aktív témák

  • jimmy399

    senior tag

    Sziasztok!

    Debian 7.9 alatt lenne egy kis gondom. Google-t bátran használtam, de sajnos nem segített.
    Deluge torrent klienst használok a Wheezy alatt megjelent legutolsó változatot az 1.3.3-ast. Erre a gépre nincsen telepítve graikus felület, mert Deluge-deamon-t használok rajta. Telepítettem a webui-t is hozzá, mert egy két disztriben nem lehet a grafikus felületen hozzá csatlakozni. A deluge-daemon egy külön fizikai gépen fut a debian 7.9-el, és ehhez csatlakozom hálózaton keresztül egy másik géppel.
    Az más kérdés, hogy régebben mind a Arch alatt, mind az Ubuntu 15.04 alatt és Eos alatt is tudtam a grafikus klienssel csatlakozni a deluge-daemon-hoz, de egyszer csak se az Arch se az Ubi alatt nem lehetett már... Nem sikerült kideríteni, miért, annyit jelez a kielns, hogy connection closed cleanly. No, mondom, akkor még megy a webui, no para. De pár héttel ezelőtt egyszer csak beírom a jelszót, és csatlakoznék de tök üres a böngésző és egyszer csak kiirja a szerverrel megszakat a kapcsolat...
    Emiatt nem akarom legyalulni az egészet és újratelepíteni... Szóval fura, hogy ez is lehalt. Poén, Windows 10 alatt még megy a natív grafikus klienssel (1.3.11)-el a csatlakozás, sőt, Eos alatt is, de már a webui windows alatt is halott...

    Neten ahogy írtam nincs megoldás. Újratelepítettem a deluge-webui-t a deluge-daemont, de semmi változás. a Webes része nem megy már. Valami tipp/ötlet?

    (Régebbi deluge verziókkal volt olyan nyűg, hogy a kliensnek és a szervernek is ua a verziónak kellett lennie, de ez megszünt talán pont az 1.3.3-as verzióval, bár a webui-val ez nem fügött össze csak a grafikus klienssel)

    --- N/A ---

Új hozzászólás Aktív témák