Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Az mennyire normális, hogy 6 napja használt Latitude 5480-as akkuja 10%-os elhasználódást mutat úgy, hogy kétszer volt feltöltve? Egyszer a kiszállítás utáni töltöttségről (50% fölötti volt emlékeim szerint), egyszer meg kb. 30%-ról... (Az is érdekes volt, hogy addig nem lehetett bekapcsolni, amíg rá nem dugtam a töltőt egy pillanatra.)
    A kijelzője mondjuk jobban zavar, főleg, hogy képtelen vagyok a színeket úgy beállítani, hogy a fehér az fehér legyen és ne lilás, vagy kékesszürkés, vagy zöld fátyolos. TN paneleseknél ez mindig ment szemre. (Érdemes fizetni a kalibrálásért?)
    Ami pedig még jobban zavar: gagyi PWM-es vezérlés, de abból is a legótvarabb. Komolyan ennyire futja egy 300+ rongyos gépben? Szemre a legalja 200Hz-en megy a PWM. Ha lenne vagy 1kHz, már észre se venném, de ez így a bóvli kategória. FHD IPS paneles, a gyártója megállapíthatatlan. Direkt nem akartam PWM-est, sok tesztben írták is, hogy nem az. Erre csak sikerült egy olyan szériát kifognom, ahol már spórolás volt.

    Azért pozitív oldala is van: csöndes - egyelőre. Coil whine egyáltalán nincs, a ventilátor meg csak mutatóba indul el, 90%-os akku ellenére is elmegy vagy 7-8 órát 7440HQ-val, és MLC-s SSD-t tettek bele. Igaz, nem csúcssebességű, de legalább nem kell annyira kímélni.

    Recon: lehet, csak akkor eltűnik az óra mellől a hangerőszabályzó ikonja és sehogy nem lehet visszavarázsolni. Csak a "szabványos" DPI értékekkel jön vissza.

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák