Aktív témák

  • DonMedve

    addikt

    Ti is megkaptátok?Most jött emailben:

    "

    Tisztelt előrendelőink, vásárlóink!

    Sajnálattal kell közölnünk minden kedves Diablo III előrendelővel, hogy a Diablo III normál kiadásának végleges, minden vásárlóra egységesen vonatkozó ára 12790 forint lett. Korábban jeleztük, hogy tartani tudjuk majd a korábbi előrendelők számára a megrendeléskor érvényes árat, ami annak a kiadói ígéretnek volt köszönhető, hogy nem lesz további emelés a Diablo III termék árában - ez azonban időközben megváltozott. Az eddigi árszabás helyett azonban, mint kiderült, magasabb áron kapjuk majd a Diablo III-at, így kellett változtatnunk az előrendelői árakon, ami jelenleg egységesen 12790 forint, minden előrendelő számára. Az emelés által érintett korábbi előrendelőink számára kárpótlásul szeretnénk azonban felajánlani egy 1000 forintos Konzolok Szervize ajándékutalványt, amelyet bármilyen későbbi játékvásárlás során be lehet váltani üzletünkben, akár internetes rendelés, akár személyes vásárlás esetén.

    Bízunk abban, hogy ajánlatunk így is kedvező marad, hiszen továbbra is roppant versenyképes áron kínáljuk a szoftvert a nemzetközi, vagy a hazai árakhoz viszonyítva egyaránt - és továbbra is ingyenes házhoz szállítást kínálunk előrendelőink számára!

    Az okozott kellemetlenségekért elnézést kér:
    -Konzolok Szervize"

    :O :W 400HUF nem nagy összeg,de akkor is. :(

    [ Szerkesztve ]

    "...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>

Aktív témák