Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz freelanced #11229 üzenetére

    A béta alatt gondolom az Open beta stress test hétvégére gondolsz. [link]

    Lvl60 nem lesz meg 20-30 óra alatt. Az a baj, hogy a könnyelmű nyilatkozatok mind abból a tévhitből erednek, hogy a normal fokozat olyan nehéz lesz, mint a CB. Pedig ez is elhangzott már elég sokszor, hogy ez az Act I töredéke, amolyan tutorial szint. Arról már ne is beszéljünk, hogy maga a lvl60 az nem a játék vége, ez olyan, mintha wowban a frissen dingelt 85 karival közölnéd, hogy akkor most már kipörgetted a játékot és ennyi. :B

    Cata start-tal sem volt szinte semmi gond, az elején volt kb ~ 1 óra, amíg a login serverek átengedték a tömeget, meg elvétve 1-2 world server down a nagyon népes realmeken, de semmi komoly.

    Itt sem lesz semmi gond, kivéve, ha valaki személyes sértésnek veszi azt, hogy a szerverekre egyszerre rárohanó x millió ember közül nem őt fogja az első 10 percben beengedni a gép.

    Más: Jewelry volt már a CBben is, csak elnéztem és nem találtam? Ez valahogy kimaradt, a BS megvolt/van. Ez is hasonló lesz, mint a BS? Goldért lehet felhúzi jobbnál jobb cuccokért?

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Aktív témák