Aktív témák

  • Cadal

    őstag

    válasz sith7 #16287 üzenetére

    Így van, AH-ban nagyon jó cuccokat lehet kevés aranyért beszerezni. Az elején szerintem nem is érdemes fejleszteni a kovácsot, mert amennyibe csak a fejlesztés kerül, abból simán felszereled a karakteredet RARE cuccokból az AH-ból..
    De hogy egy példával éljek vagy "hogy érdemes az AH-ban keresgélni" a jó ár/érték arányú cuccokat.
    Vegyünk egy kezdő wizardot. Keresek neki egy wand-ot beállítom, hogy a buyout ár szerint sorba rendezze majd ellapozom az N/A bouyout-os cuccokat és lám pár szár esetleg 1 - 2 ezer aranyért olyan cuccokra lehet találni hogy csak ihaj. És ugyan ez működik minden más felszerelésnél is. Ha pedig már kevés a cucc amit ezzel a módszerrel vettél és használtál egy darabig csak visszateszed az AH-ba olcsóért és tuti lesz rá hamar vevő, így a felszerelési tárgy teljes költsége alacsonyan tartható. Itt egy kép arről az elgondolásról:

    Ez azért is jó, mert egy aukció 1-2 napig is eltarthat ha csak BID-elsz rá. Így mire megkapod a cuccot, addigra már értelmét veszti. Ezért jobb az olcsó buyout-os cuccokat nézni, ha megtettszik, megveszed és már fel is veheted. Ezzel viszont értelmét veszti az MF és inkáb a Gold Find-ból lesz előnyöd, mert aranyért mindent megkaphatsz. Vélemények??

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák