Aktív témák

  • Scheffer

    tag

    válasz megint én #17822 üzenetére

    -Túl könnyű

    Ez igaz Normal nehézségi fokozaton, ha jó a felszerelésed. (Sokan már Act II-ben elakadtak.)

    -A sztori elcsépelt

    Az alapkoncepció szerint jön a gonosz, hogy eltiporjon minket, de megakadályozzátok ebben. Vajon ezt hogy lehet érdekesebben tálalni? Szerintem a random eventek, a kisebb történetek még így is érdekesek és lehetővé teszik, hogy valamilyen szinten úgy érezd, hogy részese vagy a történéseknek, ami talán a legfontosabb. Sztori szintjén kell ennél több?

    -A skillek úgy ahogy jók, de ennél sokkalta többet vártam

    Egy karddal hányféleképpen lehet harcolni a valóságban? Leginkább függőleges és merőleges vágásokat használhatsz, és ha már szúrsz is, akkor valami nagyon egyedi harcstílus birtokában lehetsz. :)
    A játékban pl. egy barbár ennél azért kissé sokoldalúbban használja a fegyverét, de nem rugaszkodik túlságosan el a valóságtól a játék skill-animációk terén, tehát még simán hihető - bár ennek ellenére hihetetlenül látványos.

    -Tömérdek bug, és figyelmetlenség Pl ami nagyon feltűnt, az a szájra illesztés teljes hiánya!

    Nem tudom, hogy te eddig milyen játékokkal játszottál, de nekem személy szerint nagyon úgy tűnik, hogy minden apró részletre odafigyeltek a készítők. Nálam a hangok is rendben voltak. A szereplők akkor beszéltek, amikor kellett, és azt mondták, amit kell. Teljesen jó.

    -Apróságnak tűnik, de baromira lelombozó, hogy nem kasztosítottak a fegyverek Pl én 500 fölé sebzek mert találtam egy kalapácsot aminek kb+70 inteigenciája, és majdnem 50DPS. Szóval én mos inkább tűnök egy bölond kőművesnek mint Vizzardnak.

    Ugye nem tartottak pisztolyt a fejedhez, hogy márpedig te most kalapácsot fogsz használni, különben irgum-burgum?

    -Minek a strenght a WDnek, és minek intelligent a barbárnak? Valamit azért köthettek volna hozzá, ne csak úgy legyen!

    Mert néha a kevesebb több - de szerencsére a több jelen esetben mégis az. A barbárnak sem árt, ha van egy kis mágikus védelme az ellenséges démoni légiók ádáz mágusaival szemben. :)

    -Szopadék grafika, tudom ez a játék (elvileg) nem erről szól, de az is kiányzik belőle ami miatt épp ezt mondani szokás.

    Ahogy a trollkodás sem az egyén igazáról, hanem a közösség tévedéséről szól, nemde? :)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák