Aktív témák

  • Ghoosty

    őstag

    válasz scott_free #20975 üzenetére

    "anno egy Duriel-fight maga volt a besz.rás, most az összes bossfightnál ha egy italt használtam el..."

    Duriel csak ranged karakterrel volt nehéz. Pala, barbár úgy ment át rajta, mint kés a vajon. Sorci balze képességgel, csak sétált körbe míg Duriel meghalt. Nekro blood golemmel annyi életet szívott belőle, hogy nem nagyon tudtál meghalni. Amazonra már nem emlékszem. Itt poti helyett bőven esik health globe ezért iszol sokkal kevesebbet.
    Könnyűségre nem változott. A d2-t palával úgy vittem végig, hogy se stat se skillpontot nem osztottam. Diablo-n kívül nem volt nehéz semmi.

    "a D2-ben a skillpontok osztásával egy-egy képesség erősségét is befolyásolni lehetett"

    Csak gyakorlatilag nightmare-ig nem osztottál el egy pontot se, mert különben életképtelen lett később a karaktered és a sokadik hiba után már rohadtul nem volt kedved újra felhúzni egyet, hogy kipróbálj valami újat. Ráadásul az sillek több, mint fele max pontal is használhatatlan volt.

    "brutál rare cuccok miatt a szett- és unique-itemek használati értéke is igen kicsi."

    Sokat játszottam d2-vel, de soha nem sikerült összeszednem egy teljes szetet, mert mire kiesett a hiányzó, addigra már gyenge volt. AH gyakorlatilag biztosítja, hogy ha elakadsz, akkor ne keljen újra farmolni, míg ki nem esik az általad áhított cucc, hanem megveheted mástól és tudsz haladni. Ha viszont ez nem tetszik, ne használd.

    Gyakorlatilag, ami negatívumokat felsoroltál, mind jellemző volt d2-re is valamilyen formában.

    (#20994) mephi666

    Azért mondják sokan csalásnak, mert olyan, mintha több ezerszer megöltél volna egy szörnyet és így kiesik a legjobb neked való cucc, ami által sokkal könnyebb lesz a játék és sokan nem érzik úgy, hogy ezért a sok használható cuccért tettek volna akármit is. A szó szoros értelmében valóban nem csalás. Én ameddig lehet szintén maradok a kovács+gyilkolás megoldásnál. Aztán ha túl nehéz lesz, majd átgondolom újra.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák