Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    Mesélnék minden elégedetlennek egy játékról. World of Warcraftnak hívják. Én 2 hónappal a megjelenése után kezdtem vele játszani; bugos volt, lagos, minden patchnél 2-3 napig játszhatatlan és gyakran irtózatos sorokat kellett kivárni, hogy be lehessen jutni a szerverekre. De a játék jó volt, ezért türelmes voltam és élveztem, amikor tudtam játszani; bár nem mindig sikerült, amikor akartam volna.
    Aztán megjavult. A Blizzard a létező legerősebb szervereket vette meg és üzemelte be, hogy működjön, és ki tudja, mit csináltak a háttérben az ISP-jükkel, amikor kiderült, hogy nem elég a sávszél. Viszont a vége az lett, hogy összerakták a dolgot és elkezdett működni. Időbe telt, az tény. A végeredményt szerintem mindenki ismeri.

    Ezek után kérdem, mi ez a nagy türelmetlenkedés? Az új szerverek beszerzése és beüzemelése szerintetek lebonyolítható 2 hét alatt? Mert engem baromira meglepne. A Blizzard nagyon gyorsan reagál egy ilyen méretű nagyvállalathoz képest, de ennyire nem gyorsan. Ha júliusban még mindig ilyen problémás lesz a dolog, akkor egy kicsit elkezdek majd aggódni...

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Aktív témák