Aktív témák

  • archie17

    tag

    Szerintem az egyszeri játékos szólóban tökéletesen elvan nightmare-hell szintig, és valószínűleg előbb unja meg az adott karit és vág bele újba, mintsem hogy negyedszerre nekikezdjen a sztorinak infernon. Max level kipipálva, történet 3x végigjátszva, örül.

    Aki pedig komolyabban foglalkozik vele, az vagy összeszedi a szólózáshoz a cuccot infernora, vagy szerez társakat (ha nem ismerősei közül, akkor a játékba belerakott idő alatt meg a fórumokról csak lesz annyi ember a friend list-en, hogy játszhasson valakivel).
    És ez jól van így!
    Ha inferno top cuccok nélkül solozható lenne, akkor csapatban túl könnyű lenne - így aki a közös játék varázsát keresi (egy amúgy multira kihegyezett játékban), az csalódna.

    Azt se felejtsük el, hogy igen az elején vagyunk még,
    1. balance még lesz
    2. az árak szépen lefelé fognak menni, fölfele biztosan nem - egyre elérhetőbbé válnak majd a jó cuccok.

    Szvsz sokkal nagyobb probléma lenne, ha a max szint itt is csupán az egymás mellett darálásról szólna, mint az elődben. Nekem van egy kisebb Dio2-es társaságom, és bár magát a játékot imádom, a koop mint olyan nem valós fogalom benne. A darálás, cucckeresés jó móka, de ha egy kis csapatfeelingre vágyunk, vagy igazi összedolgozást igénylő feladatra, akkor bizony valamely stratégiai vagy MOBA játékhoz kell nyúlnunk.

    Nagyon örülök, hogy itt infernon lehetőség lesz igazi csapatjátékra, durva kihívásra. Ezért is fogok monkot indítani, mert annak vannak a legjobb csapatbarát skilljei így látatlanban.

    Mondom mindezt úgy, hogy NINCS még meg a játék, mert eddig vizsgáztam, most meg üresek a boltok polcai.

Aktív témák