Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Rison77 #31803 üzenetére

    Sok rizsa lesz. Akit idegesít, az ugorja át. Nyugodtan megmosolyogható a lelkesedésem és naivitásom. Én így játszok. Ez van :DDD

    Statok:
    Vita: kb 34-35k
    Dam: jelenleg 18,5k. Followerrel 19k felett
    Resistek: warcry után 900-1100
    Life regen: nem sok, de maradt korábbi cuccokból emlékben 250 körül
    Life on Hit: Kb 630 (400 fegyverből, 191 amulettből + egyik gyűrűn van még 100 körül, de lehet csak 50.)
    Armor warcry után kb 10,5k, leap után 32,5k

    Skill beosztás és miért ezek:
    Bal egér - Frenzy - stun: ha támadsz akkor legalább az egyiket időnként kivonod vele a forgalomból: Amúgy is az erőseket szoktam zúzni ha tudom
    Jobb egér - Ignore pain. - life leach rúnával?: akkor szoktam használni, ha veszélyben a haza, nagy az ostrom. Akkor meg kell a plusz élet szívás is.
    1 - leap +300% armor: nagyon hasznos. Korábban stunt használtam, de az védelmet keveset ad. Ez meg olyan, hogy beugrasz a tömegbe, elkezded a csépelést és csak karcolgatnak. 30k+ armor elég meggyőző. Mire lejár a bonusz addigra ellősz rájuk 3-4 revenget és ha zűrös a társaság akkor kivágod a menekülési útvonalat. A beugráson felül fő menekülő skil. Elit elleni harcban nagyon hasznos.
    2- revenge - provocation: mivel nincs érdemi területsebző más skill beállítva, így az az apróvad irtó+life visszatöltő fő skill. Az meg jobb ha minnél gyakrabban ellőhető. Valamennyi "cooldown" van rajta, de ez csak annyit tesz, hogy az amúgy se túl fürge fegyvernél nem sokat számít az AS.
    3 - Warcry a +50% resist pont rúnával. Kell a resist. Kizárt, hogy ne fuss bele valamibe ami perzsel, vagy fagyaszt, vagy megráz, esetleg méregbe fojt.
    4. WotB 60% dodge rúnával: Ha már ráfanyalodok, akkor már jobb ha nem nagyon ütögetnek. Elitek elleni fő extra DPSt adó skill, valamint minden lassító és befolyásoló hatásra immunissá tesz ( stun, knockback, fagyasztás, fear, jail)

    Passzív: a két armoros (fene se jegyzi meg) és a nem fizikai támadás absorb

    Fő taktika: Warcry majd ellentől függően vagy a közepéábe, vagy a tömeg szélére ugrok. Ha elitek, fallen maniacok vagy a "swing.." névkezdetű böszmenagy bárdos hullák vannak akkor nem ugrok a közepébe. Akkor se, ha "kemény" unitok vannak tömegben és van valami elemi sebző lövész egység is (főként a machine of war és a siegebreaker körüli részen lenne necces). Aztán komoly gyepálás és spamelem a revenget. Ha kezd vészesen fogyni az élet akkor ignore pain mihamarabb. Ha ez se segít, akkor spuri :D
    Elitek ellen csak frontálisan és nem középről támadok. Ellövöm a WotB-ot és egyik miniont elkezdem bántalmazni. Ha veszélyes közéjük menni és csalogatnak, akkor váltogatom a legszélsők közt (fire chain nál szeretnek helyezkedni). Az se baj ha van kis sebzésű fehér, mert így a revenge jobban tölt életet (többet eltalál) és gyakrabban bekapcsol. Elektromossággal, méreggel és a tűzlasztikkal úgy ahogy elbírok, bár utóbbinál jobb ha az egyik elithez közel vagy mert így azzal mintha nem tudna olyan jól sebezni (kiesik egy). Ha molten képesség is van, akkor lehetőleg mindig a széleken támadok és minnél kevesebbet állok a tűzben. Molten monsternél ha meghal, akkor húzódj vissza mert erős tűzsebzése van mikor robban. Fagyasztás ellen a wotb használható. Ha lejár akkor sok szaladgálás lesz. pár ütés, aztán ha hízik már a hógolyó, akkor futás vagy messzebbre leap-elés. Leappel ha jól ugrasz akkor a fagyrobabnás hatótáván belül is elkerülhető a fagyasztás, de én ehhez nem vagyok elég jó.
    Wallerek ellen is jobb ha megmarad menekülőnek a leap. Bármelyik elitnél ha kemények és halálközeli élmény van kilátásban akkor fuss. Egész amíg nem tudod vissztölteni legalább félig az életet (bár inkább teljesen). Ha meghalsz akkor egyrészt sok séta lehet, másrészt ha rare az ellen, akkor minden minionnal együtt maxra ugrik az élete.

    No kb ennyi. Lehet lesajnálóan mosolyogni rajtam, vagy küldeni a virtuális kockacukrot :DDD

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Aktív témák