Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz oxox #32469 üzenetére

    Teleportálós-magáhozrántós: ahogy beránt smokescreen azt kifutok. Meg sem sebez, molten vagy plagued akkor sem.
    Butcher: Amíg a nether tentacles még többször sebezte addig beálltam elé, eltoltam a smokescreent jobbklikk és mire kiürült a hatred addigra meghalt. :) Most az van, hogy lövöm, rakok alá csapdát, mikor nyomja a kampót akkor oldalralépek, mikor a 45°-os aoe csáklyákat akkor meg smokescreen, így is meghal hamar. Tüzekből szintén smokescreennel futok ki.
    fast/jailer/vortex/frozen: Kb. ugyanaz mint fent írtam. Nem futok el ha fagyaszt, mert lehet látni mikor sül ki, smokescreen. Desecratornál alattad van a cucc és van időd mikor sebez, csak egyet kell oldalra lépni. Fast, nekem van 20% runspeedem, meg evasive fire-vel tolom a hatred generálást, az van a balkikken, automatikusan hátralök ha közeljön, plusz van olyan passzív talent, hogy smokescreen/evasive fire használatakor megemeli a runspeedet, az nagyon gyors. :)
    Egyedüli ami szívatni szokott partyban ahol sok az effect, na ha ott jön 1-2 act3 denevérekből fireballal, vagy a szintén ott lévő javelinerek, ezeket az effekteket ha nem látom mert takarja valami más akkor az leüt. :) Tank mögé kell állni, akkor ő bekapja a sebzést és nem jön tovább, vagy pedig mozgok meg pakolom a tankra a csapdát, folyton futkározom így nem találnak el.
    Magas crit damage-vel meg 100%-os crit passzívval ha belelövök egy cluster arrow-ot a tömegbe az szokott fájni, 250k körül crittel..

    tatabánya: sztem inkább hagyjuk. biztosan jobban tudod, hogy mit tudok leverni mit nem... :( Egyetlen fajtát hagyok ki, ha egyedül vagyok az pedig az reflect damage+shield kombináció, azt félrehúzom és otthagyom.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák