Aktív témák

  • CactuS

    Arcképgyáros

    válasz rt06 #3357 üzenetére

    Jópár éve wowozok, azt hiszem elég átfogó képet kaptam már a Blizzard hozzáállásáról (akadálymenetes üzemeltetés és társai). De ha jól látom, akkor SC2vel is játszol, így neked is lehet róla fogalmad, hogy néha a hosszú fejlesztési idő ellenére is mekkora bakik, hiányosságok maradnak a játékban. De ez sem tartozik igazán ide szvsz.

    Én leírtam, hogy a CE videóanyagának release date-je Decemberre volt megadva, ami az eredeti "rövid béta" és pressure teszt elméletet támasztaná alá (amit aztán töröltek). Széles hardware tesztre pedig talán nem a legjobb megoldás a szűk closed beta-invite. Mindegy, BlizzCon után kiderül.

    De nem igazán értem azt, hogy ehhez hogyan is jön egy konzol-game PC problémája. (pl: irhattad volna ennyi erővel a Duke nukemet is, az is kb ilyen remek példa lett volna. (AoC, WHO talán már egy fokkal jobb példa lenne)).

    Illetve a wow is csak egy játék, és ez is csak az. Függetlenül attól, hogy mmorpg, cmorpg, fps, rpg, tps, h&s bármi.

    Végezetül: Nem volt problémám, és nem is akarom, hogy bárhová tedd. Ha félreértettél valamit, akkor sajnálom, és köszönöm.

    Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin

Aktív témák