Aktív témák

  • bgufo

    csendes tag

    válasz mikromanus #36051 üzenetére

    Akkor kifejtem mert nem voltam érthető, bocsánat. Nem cuccokról beszélek hanem talentokról. Cuccokból mindkét kasztnak allres+res+main stat+vita kell tankként. Én a talentokról beszélek itt:
    Barbárnak a warcry egyszerre ad 20% armort meg resistet, a monknak vagy az egyik van vagy a másik mantrából nincs a kettő egyszerre. Cuccból mind kell monknak is van is elég de vagy az armorom megy 8k fölé, 10k-ig nem tud mert nincs 2 passzív ami növelné vagy a resistem megy 1k fölé nincs olyan hogy mindkettő hacsak nincs 100+ milliós geared. Azonos gearbe ergo a barbár 20%-al több védelemmel rendelkezik. A jetit azért emeltem ki mert full passzív builddel is képes azzal a barbár dps-re még ha csak időszakosan is, Ilyen monknál megint nincs mert ahhoz mantra csere kell hogy dpst növeljek ugyanolyan gearnél ergo feladom a védelmet. Választani megint nem kell barbárnál mert mindkettő van egyszerre.
    A Frenzyvel van +25% attack speed, ergo minden life on hit alapból 25% al erősebb barbáron mint bármilyen más kaszton.

    Szóval elhiszem én hogy itt én vagyok a hülye, csak te is lásd be hogy ahhoz hogy a monkkal elérjem ugyanazt az eredményességet nem ugyanolyan gear kell mert a barbár talentjei egyszerre erősítenek mindenen míg a monké nem képes egyszerrre mindent felturbúzni 20-25%-al csak egyet legyen az armor vagy resist vagy dps. Ergo a többit meg kell venni. És ha azt a 830 all rest megdobod 20%-al mindjárt 1000 fölött lenne, ha a 7k armort megdobod 20%-al mindjárt 9k fölött lenne és az 1200 life on hitre rárakod a frenzy 25%-os attack speedjét mindjárt jobb lenne.
    Csak ez továbbra sem barbár hanem monk, Szóval ne oszd az észt szerintem hogy mi kell monkkal Ghomhoz mert csak azt tudod barbárral mi kell.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák