Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Cyberbeni #37494 üzenetére

    Nekem már ez a 66 óra is ultra nagy kockaság volt. Kb tönkrement miatta anyámmal a viszonyom, minden éjjel sírva fekszik le, vagy összeveszünk, hogy ide jutott a 24 éves gyereke, hogy dedós szörnyeket ölök,meg valami sátánista szektában vagyok benne, és erre megy rá napi 3-4-5 órám. Apám lenéz miatta, ismerős lányok előtt titkolnom kell, aki tudja viccet csinál belőle stb... (Kérdés, miért vagyok itthon? Válasz: Egyetem, diákélet, hazaköltözés)

    Szóval nem mindenki olyan véresen kocka, hogy beleöljön 250 órát egykét hét alatt...Van más tevékenységem is nyáron, mint gépezni.

    Mondanivalóm lényege csak az volt, hogy a legendary tárgyak nagyrésze trash, és a rare tárgyakból jönnek a használhatóak 99%-ban. Ezt nem én találtam ki, hanem mindenki ezt mondja. A legendary-nak és a set-nek a legjobbaknak kéne lennie kb...

    (#37495) D1Rect : E! ez érdekes. Tehát akkor úgy van tutira, hogy bemegyek egy dungeon-ba, és nem a pályával együtt generálódik le a cucc előre, hanem minden hullanyitáskor külön-külön?

    (Magyarul: Ha átfutok az útvesztőn, egy hullát se nyitva ki, csak elitekre vadászva, akkor nincs kevesebb esélyem a cuccokra / óra? Ugye akkor gyorsabb a folyamat...)...
    Ezzel ellentmond, hogy eddig sok jó cucc hullákból esett általában, és sokan mások is mondták már ezt. (Elitből is eshet persze, csak úgy érzésre fáj otthagyni a hullákat, hátha van bennük sárga, ami tökéletes lesz)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák