Aktív témák

  • Scheffer

    tag

    válasz Ren Hoek #37784 üzenetére

    Ebben a játékban a jó eredményhez csak jó felszerelés kell, amit meg lehet szerezni birkatürelemmel, egy rakat szerencsével és/vagy vastag pénztárcával. A háromból az egyikkel általában mindenki rendelkezik.

    Igazából engem Act IV idegesít egy kicsit, mert nem látok benne fantáziát. Nem mintha az előzőekben több lenne, de ott a hangulat kárpótol ezért, de a negyedik Act nem az igazi. Valahogy nagyon jól eltalálták az első kettőt, de már a hármasnál is húzom egy kicsit a számat, mert azt a várostromot egy kicsit grandiózusabbra is megcsinálhatták volna, de helyette kaptunk egy havas Act II-őt. Én látok Act III-ban fantáziát. Például random event lehetne távolsági karakterrel visszaverni egy rohamot az egyik szárnynál a bástyákról, vagy közelharcossal útját állni a Siegebreaker fenevadnak. Biztos jó lenne. (Mint Act I-nél a kriptákban olykor-olykor fellelhető eventek.)
    Az első Act valahogy hozza a változatos tájakat, a hangulatot, amit átitat valami sötét és baljós árny, és talán valamilyen szinten tényleg beleéli magát a játékos, de aztán mintha elfogyott volna az ihlet a fejlesztők részéről. Igazán kár érte, pedig ki lehetett volna hozni még pár dolgot ebből az egészből.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák