Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz Alg #39567 üzenetére

    War cry után egyből battle rage, aztán be a tömegbe, megütnek kétszer máris van elég fury a sprinthez, onnan meg már az orrodon is fury folyik ki. A WotB-t csak elitekre érdemes fenntartani, ezért érdemes összeterelni pár pakkot, mert amúgy túl messze vannak egymástól még +20 runspeeddel is + kicsi a népsűrűség is, legalábbis act 2-ben (talán a vaultot leszámítva).

    A shieldes/immun eliteket amúgy is sokkal könnyebb leverni ha még van 2-3 pakk mellette.

    Act 2-ben nincs olyan mob amitől tartanod kéne, act 3-ban meg a nagy fejszés csontikra és a tremorokra kell figyelni, a többi ott is csak tölteléknek van.

    Act 4 már izgibb, mert ott több mob is van, ami nagyot csattan ezen a builden (mallet lord, angyalok, opressor), de ott meg olyan mennyiségű normál mob van a pályákon, hogy folyamatosan fent lehet tartani a WOtB-t ha van rajtad +20% movement speed.

    Tapasztalatom szerint az egész annál jobban működik minél többen vannak körülötted. Ne félj sokat összehúzni, mert több mob = több loh a tornádokból és esetleg az overpowerből, folyamatosan max fury. A kiírt dps akár 3-4-szeresét is tolhatod ilyenkor, méghozzá nagy területre.

    Én elég sokat haltam amire megtanultam jól játszani vele, ez benne van a pakliban (300k-t biztos elszórtam javításra, de valszeg többet).

Aktív témák