Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz WayneGace #45426 üzenetére

    Jah, de ettől függetlenül bannoltak elég sok acc-ot, és arról nincs infónk, hogy mennyire súlyos botok voltak. Szvsz nem lehet egyértelmű következtetést levonni, hogyha 3rd party-t használsz nem bannonlnak. Mivel az új eulában mostmár benne van a memória ellenőrzés warden által (tech részleteket nem tudni) ezért simán lehet, egy ilyen miatt szívni.

    Biztos vagyok benne, hogy Murphy törvényei szerint, ha én írnék egy gemcraft vagy gearswap AutoIT, engem kibannolnának egyből :D Szóval jobb az óvatosság szerintem.

    Tény, hogy a ban szinte semmit sem ér... mert ettől még ugyan úgy megéri botolni. Főleg sajnos a profi botok örökké működhetnek kb, és azokat bannolják, akik mezei userként elkeseredésükben leszednek valami eke AutoIT botot.

    Célzott programozói tudással simán lehet olyan botot írni, ami szimulálja az emberi egérmozgást, néha szünetet tart, sok random tevékenységet csinál. Mindez virtual box-ban. Lehetetlen megmondani, hogy 4 kínai kissrác váltva farmolgat. Na ilyeneket SOHA nem fogják bannolni, ez fix. Ezek okozzák a legnagyobb kárt...

Aktív témák