Aktív témák

  • whabaky

    tag

    Sziasztok!
    Kicsit kimaradtam/lemaradtam cirka 13500hsz-el, így ezeket mire átolvasnám, azt hiszem megőszülnék :DDD

    Még az elején kaptam guest pass-t (itt a topicban) és azzal játszogattam. Most alakult csak úgy, hogy lett/lesz rá fizukor "fölös", úgyhogy megvenném. Pont ma kaptam egy ajánlatot, hogy egyik kollégám 6000-ért odaadná az övét (persze az egészet lenulláznám, mert másképp elveszti a varázsát), de technikai jellegű kérdéseim azért lennének, mert (mint mondtam, régebben olvastam a topic-ot, de nem tudom történt-e azóta változás ebben) nem szeretnék kockáztatni.

    Szóval... át tudom úgy állítani (név, mail cím, biztonsági kérdés, cd kulcs stb, bármi egyéb), hogy ne tudja semmilyen módon visszavenni és a support is szóba álljon velem, illetve foglalkozzanak a problémámmal (ha esetleg lesz, de ne úgy legyen :U ). Tehát "patyolat" legyen :)

    Esetleg inkább vegyem meg 12ért? (Tényleg, konzolok szervízéről vélemény priviben is jöhetne, mert az elején, ha jól emlékszem, voltak gondok a dio3 vásárlásoknál. Remélem megértitek és nem kapok büntit ezen kérdésemért...)

    Ezen felül tapasztalatok a windows-os auth-al? Pozitív, negatív, semleges? Priviben is jöhet, hogy ne zavarjon senkit, de itt is szívesen fogadom a tippeket, tanácsokat :K

    Válaszotokat előre is köszönöm :R
    és előre is elnézést azoktól, akik már megőszülnek a hasonló hsz-ektől és tudatlanoktól, mint én

    Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky

Aktív témák