Aktív témák

  • Bazzzs

    senior tag

    válasz execute93 #5933 üzenetére

    A legnagyobb élményt úgy fogja nyújtani a játék, ha haverokkal együtt játszol. Természetesen végigmehetsz a küldetéseken egyedül is, sokan szerintem elsőre így is fogják, hogy ne kelljen rohanni, valamint így a történet minden apró részletet át lehet élni.

    Viszont ez a játék hosszú távon a fejlődésről és a karakter minél jobb tárgyakkal történő felruházásáról szól. Ebben az esetben már jobb haladni, valamint nagyobb nehézségi fokozatokon sikeresebb az ember, ha többféle harcmodorú karakter is van a csatában. Ehhez a legjobb mód, ha haverokkal összeálltok (max 4-en lehettek), majd belemerültök az éjszakákba tartó szörnycsapkodásba. Lesz mód arra is, hogy idegenekhez csatlakozz egy nyitott játék keretében, azonban a legélvezetesebb szerintem mégiscsak barátokkal :)

    Egymás elleni harcra is lesz lehetőség, erre külön játékmód fog rendelkezésre állni. Direkt erre a célre kitalált arénákban lehet csapatokba verődve harcolni a másik fél ellen. Ezt úgy képzeld el, mint az fps-ekben egy team deathmatch módot. Ez a játékmód azonban a megjelenéskor még nem lesz elérhető, csak egy későbbi patch keretében fog ingyenesen bekerülni a játékba.

    Szerk.: Úgy látom, kicsit lassú voltam :D

    A többi kérdésedre a válasz:

    Maximum hatvanadik szintig fogsz tudni fejlődni a játékban. A felszereléseket mesterembereknél lehet elkészíttetni (kovács, ékszerész). Ez a rendszer úgy működik, hogy bizonyos tárgyakat le tudsz bontani alkotóelemekre, amelyekből némi pénzmag fejében a mesterember elkészíti az általad kinézett felszerelést. A kézműveseket lehet fejleszteni, hogy jobb tárgyakat tudjanak készíteni, valamint bizonyos felszerelések létrehozásához a hozzájuk tartozó terveket is meg kell találnod.

    [ Szerkesztve ]

    Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

Aktív témák