Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz Wolverine #37570 üzenetére

    Te megis kimered jelenteni, hogy a warcraft tartja el a tobbi jatekukat.

    En szerintem meg ha barmelyik jatekuk hoz x -et, akkor a jatek kovetkezo reszeig nem koltik el a jelenlegi jatekok eletbentartasara/szerver fentartasra/berezesre/budipapirra/stb az x-nek a 80%-at sem. Legalabbis amit 2012-re talaltam /wikin/ott a netto bevetel a teljes bevetel kb 20-25% volt.

    "revenue US$ 4.856 billion (2012)[2]"
    "net income US$ 1.149 billion (2012)[2]"
    en ezt ugy ertelmezem, hogy ez volt a tiszta bevetel. 1,149 millard dollarbol megha osztogatnak akkor is telik kovetkezo projectet beinditani, embereket felvenni, kifizetni a vivendit (de ez megint egy bonyolult dolog), marhogy egy reszesedesben resztvevo, hogy veszi meg sajat maganak a tobbit....bar a vodafone-ek is hasonlot jatszanak most az usa-banb.

    summa summarium szerintem nincs igazad a fenti allitasodban, es semmivel nem tudod alatamasztani. A tevedes/igazadat adok neked jogat fenntartom ha barmivel alatamasztod az elkepzelesed, es meggyozheto vagyok, de a szerintem sajtbol van a hold nekem nem eleg.

    Az rmah meg biztositotta a bo'dogsagot a 13.14.15.-i havi bonussal a dolgozoknak :P :B

    amugy az elmeleted alapjan mar a lost vikings, dio1, es blackthorne alatt kimultak volna (hiszen mind 1x-i bevetel volt. jjo volt egy hellfire kiegeszito, meg egy kevesbe sikeres lostvikings2)

    [ Szerkesztve ]

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák