Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    aktív tag

    válasz Sirandrish #4743 üzenetére

    Engem nem zavar. Ez csak egy játék. :) Ha, valaki véresen komolyan veszi a dolgot, és világrengető tragédiaként fogja fel, ha neki huzamosabb ideig szar a drop vagy még nem talált "ojróért" elpasszintható holmit... ahhoz szíve joga van, de én akkor is furcsállom. (Akinek nem inge, ne vegye magára. Csak általánosságban írtam, senkire nem gondoltam itt konkrétan a fórumon.)

    Mondom, ez csak egy játék. :K

    Meg egyelőre, míg a monkommal végig nem szenvedem Infernót, addig nem akarok AH-zni. Eldöntöttem, hogy "önerőből" viszem végig, kész. Közben a másik négy karakteremet is felküldöm 60-ig (tegnap a varázslómmal meglett), de ők akkor nyugdíjazva is lesznek.

    Ám később tervezek majd én is indítani egy olyan szerzetest (kedvenc kasztom), aki már benne lesz a - goldos - bizniszben is. Kíváncsi vagyok, hogy mennyivel lesz így egyszerűbb/másabb, illetve új színt és távlatokat fog megnyitni előttem a dolog. Azután lehet, ha beleszokom abba a világba, én is itt fogok szentségelni, ha két hétig nem esik semmi jó eladható cucc... :DDD

    És nincs mit. Mondtam, hogy eredetileg is csak "emlék" gyanánt raktam félre magamnak az elpotyogott (használhatatlan) legendarykat. Nálad meg jobb helyük lesz a gyűjteményben. :)

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák