Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz schwartz #88264 üzenetére

    Köszi szépen. :R

    Végre valaki, aki érti is, hogy mit akartam kérdezni. Nem tudom, mit kell lesajnálni a másikat amiatt, mert úgy szeret játszani, ahogy ő akar, nem pedig úgy, ahogy a többiek. Nekem az nem szórakozás, ha napokig grindelek azért, hogy meglegyen a P1000+ és GR100. Persze ha más dolgom nem lenne, akkor én is így gondolkodnék, de sajnos napi pár órányi játék mellett ez nekem nem megoldható. Szépen, nyugisan szeretek haladni, megkötések nélkül. Ameddig jutok, addig jutok, soha nem érdekelt, hányadik leszek a rangsorban.

    Kipróbálom majd, amiket írtál. Egyébként próbáltam másik sethez is igazodni, de nem igazán jött össze. A Jade Harvesterrel az a baj, hogy jobban a Soul Harvestet turbózza, ahhoz meg közel kell menni az ellenfélhez, ami papír karival elég nagy szívás. Az Alachyr setet is kipróbáltam, de egyedül a pók ér benne valamit, a skilleket nem nagyon használom, amiket erősít.

    Úgyhogy marad a Zunimassa. Eddig ezzel az egyel tudok játszani valahogy. Majd még annyit megpróbálok, hogy a Helltooth set két darabjára cserélem a jelenlegi Jade Harvestert, abban igazuk volt a fentebb szólóknak, hogy erősíti a petet. De több nem kell belőle, nem az aktív skilljeimet akarom erősíteni, az a célom, hogy a petek irtsanak minél jobban, miközben én távolról adom a támogatást.

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák